Loading...

Fase 5: Uitvoeringsfase

Werkwijze Fase 5: Uitvoeringsfase

Tijdens de bouw bezoek ik periodiek het werk en treed ik op als aanspreekpunt voor vragen en problemen van de bouwondernemer. Dit koppel ik dan ook terug naar de opdrachtgever en geef mijn advies. Ik zal zorg dragen voor regelmatig overleg bijvoorbeeld 1x per week of per 2 weken d.m.v. een bouwvergadering op locatie. Dit is mede afhankelijk van de grootte, stadium of complexiteit van het project.

De opdrachtgever wordt zoveel mogelijk op de hoogte gehouden middels foto’s, e-mails en bij dringende zaken telefonisch contact.

Het bouwwerk zal ik controleren op het bouwtechnische vlak, maar ook aan de hand van de tekeningen, werkomschrijving en tussentijdse overlegde punten.

Ook zal ik de opdrachtgever adviseren om bij veranderingen / wijzigingen, voordat het wordt uitgevoerd, een gespecificeerde prijs van het meer- / minderwerk te vragen! Deze zal door mij worden nagelopen en worden bekeken of de prijs reëel is. Daarna adviseer ik de opdrachtgever, zodat u de uiteindelijke keuze kan maken. Het meer- / minderwerk leg ik schriftelijk vast in een overzicht en verstuur ik naar de betrokken partijen.

» Naar fase 6: Oplevering

Contact opnemen

Meer informatie aanvragen, neem vrijblijvend contact op via telefoonnummer 06-549 468 46 of mail naar info@joukemiedema.nl.

Wilt u liever teruggebeld worden?

Vul dan onderstaand uw naam en telefoonnummer in. Ik zal u zo spoedig mogelijk persoonlijk terugbellen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.